Attention

Mme Brigitte Aubert, Bourgmestre, rappelle qu’il est impératif de respecter les consignes de confinement et de ne se déplacer qu’en cas de nécessité absolue.

La police augmente sa présence et les contrôles sur le terrain à cet effet. Le temps n’est plus à l’avertissement mais au civisme.

Pour toute question ou problème concernant ce sujet, un seul numéro de téléphone, celui de la police :  056/86.30.00

Outils personnels

Aller au contenu. | Aller à la navigation

Menu de navigation

Actions sur le document
Save the date - Cap Nature te Moeskroen
Vous êtes ici : Accueil / Ma ville / Administration / Environnement / Nature / Projet 2018 / Cap Nature 2018 / Save the date - Cap Nature te Moeskroen

Save the date - Cap Nature te Moeskroen

De Milieudienst van Moeskroen en het Interreg project “Iedereen Eco-burger” slaan de handen in elkaar. Eind juli kun je op een unieke manier het 30-jarig bestaan van het Natuurreservaat La Fontaine Bleue meevieren en jezelf twee dagen onderdompelen in de natuur.

Gevarieerd programma met onder andere:

- een “Animatiedorp” voor iedereen (op zaterdag 28 juli tussen 14u30 en 18u)

- een 1.000 Soortendag : doel is zoveel mogelijk verschillende planten- en dierensoorten gedurende 24 uur in een stedelijk groengebied waar te nemen (van zaterdag 10 uur tot zondag 10u).

Adres : Natuurreservaat « Fontaine Bleue », rue de la Fontaine Bleue, 69 te 7700 Moeskroen

Volledig programma : http://tous-eco-citoyens.over-blog.com/